Pređi na sadržaj.

Moji alati

• Kakvo je vaše mišljenje povodom odlaganja Skupštine Društva sudija Srbije zakazane za 19.11.2005. godine?

Odgovori: 6   Videlo: 6641
Gore jedan nivo
Morate biti registrovani član ovog sajta da bi ste mogli da šaljete odgovore na ovaj forum.

• Kakvo je vaše mišljenje povodom odlaganja Skupštine Društva sudija Srbije zakazane za 19.11.2005. godine?

Poslao webmaster : 2005-11-17 10:49 PM

Na osnovu predloga Upravnog odbora Društva sudija Srbije od 15.11.2005. godine, predsednica Skupštine Društva sudija Srbije odložila je sednicu skupštine zakazanu za 19.11.2005. godine. Da li bi ste podržali ovakvu odluku?

Trenutni rezultati ankete

podržavam   12% (3)
ne podržavam   83% (20)
uzdržavam se od komentara   4% (1)
Ukupan broj glasova: 24

Anketa nije naučna i reflektuje samo mišljenja onih korisnika koji su odlučili da učestvuju. Rezultate ne treba smatrati reprezentativnim, i tumačiti ih kao mišljenja korisnika, ili javnosti u opšte.

Menadžer
Poslati sadržaj: 0

• Re: Kakvo je vaše mišljenje povodom odlaganja Skupštine Društva sudija Srbije zakazane za 19.11.2005. godine?

Poslao Anonymous User : 2005-11-18 10:16 AM

smatram da je mnogo neozbiljno odlagati skupštinu dva-tri dana pred održavanje,stavra se utisak totalnog haosa u Društvu, a razlozi koji su navedeni u pismu za odlaganje su smešni, jer je očigledno da neko nije radio kako treba pa ne sme da se s tim supoči na skupštini. :mad:

thumb down Re: Kakvo je vaše mišljenje povodom odlaganja Skupštine Društva sudija Srbije zakazane za 19.11.2005. godine?

Poslao Anonymous User : 2005-11-18 11:14 AM

Slažem se sa prethodnim komentarom. Ako prethodni Upravni odbor nije do sada obezbedio bolje uslove za rad, ne vidim da će moći puno da učini odlaganjem skupštine 3 dana pred njeno održavanje. Možda bi rešenje bilo izmisliti mašinu za vraćanje vremena unazad ili za zaustavljanje vremena? Upravni odbor mora da izađe pred skupštinu i položi joj račun, a ne da traži odlaganje skupštine zbog toga što "nisu obezbeđeni uslovi za efikasan rad".

• Re: Kakvo je vaše mišljenje povodom odlaganja Skupštine Društva sudija Srbije zakazane za 19.11.2005. godine?

Poslao Anonymous User : 2005-11-30 12:31 AM

Ne vidim svrhu odlaganja Skupštine i ne mislim da je odlaganju doprineo samo Upravni odbor, nego i Predsednik skupštine jer on odlučuje o odlaganju. Objašnjenje razloga za odlaganje mi je nerazumljivo.:zz:

Poslao Anonymous User : 2005-12-02 11:26 PM

Nemam mišljenje o ovom. S jedne strane, mozda je mudrije odložiti skupštinu ako nema uslova za rad a s druge, volela bih da znam šta je pravi razlog odlaganja. Po prethodnim komentarima stičem utisak da nam nije data potpuna informacija o razlozima odlaganja skupštine, jer osim saopštenja predsednika skupštine, nema saopštenja predsednika upravnog odbora, da obrazloži zašto je upravni odbor predložio odlaganje skupštine.:wacko:

Poslao Anonymous User : 2006-01-15 04:50 PM

Bolje je odložiti skupštinu nego na samoj skupštini konstatovati da ništa nije urađeno. Organizacija i održavanje same skupštine mnogo košta.:banghead:

Poslao Anonymous User : 2006-01-18 01:12 PM

Prvo, nije mi jasno šta to nije urađeno jer je Društvo tokom 2006. godine sprovelo niz aktivnosti i postoji niz pitanja koja treba rešiti na Skupštini. Drugo, da li je ovo odlaganje garancija da će do sledeće (odložene) Skupštine "nešto" biti urađeno?

Razlozi za odlaganje mogli su biti opravdani da je na njih ukazano mesec dana pred skupštinu, ali nije korektno tražiti odlaganje 3 dana pred skupštinu.

Mislim da je jedini razlog u izbegavanju nekih članova da se suoče sa sopstvenom odgovornošću i "kupovini" vremena.