Pređi na sadržaj.

Moji alati

• Šta vidite kao najveći uzrok velikog broja predmeta u sudovima?

Odgovori: 25   Videlo: 12229
Gore jedan nivo
Morate biti registrovani član ovog sajta da bi ste mogli da šaljete odgovore na ovaj forum.

• Re: Šta vidite kao najveći uzrok velikog broja predmeta u sudovima?

Poslao Anonymous User : 2006-05-20 11:53 PM

code:
... jer moraju mnogo da rade za mizernu platu.

Žao mi je što moram da primetim, ali to jednostavno nije istina. Radno vreme je od 8 do 14, imaju pauzu, a pola radnog vremena nisu tu. Ako ste radili kod privatnika, kao recimo ja, svatićete da su njihovi uslovi rada, jednostavno suviše ležerni.

Lek za to je otkaz. Siguran sam da ima ljudi, koji bi rado obavljali njen posao.

Poslao Anonymous User : 2006-09-03 09:46 PM

дуже времена се систематски рушио правосудни систем што је имало за последицу да квалитетни кадрови напусте правосуђе а за довођење судија "аутобусима" ни тада ни сада није важан квалитет већ само "билет"

Poslao webmaster : 2007-06-05 12:45 AM

anonymous wrote:

...radno vreme je od 8 do 14, imaju pauzu, a pola radnog vremena nisu tu...

Mislim da vam nije poznato da većina sudija nosi predmete kući i radi na njima do kasno u noć, svakoga dana uključujući i vikende, pa dobrim delom i tokom godišnjih odmora, da bi koliko-toliko uspeli da savladaju enorman broj predmeta kojim su sudovi zatrpani zbog manjka sudija?

Obratite pažnju - kada vidite da iz suda izlazi osoba sa "tašnom i mašnom", to je advokat. Kada vidite osobu koja nosi cegere i kese prepune predmeta, to je sudija.

Menadžer
Poslati sadržaj: 0